TIL DIG
www.osteopatien.dk

Udtalelser

Anders "AC" Christiansen

"Jeg har brugt Jon op til flere gange. Første gang var det da jeg efter et halvt år med  problemer med min achillessene. Og uanset hvad jeg gjorde blev det aldrig rigtig bedre, og så fik jeg heldigvis en kontakt ind til Jon, som efter få behandlinger, og det er uden at lyve, så kunne jeg spille kampe igen uden smertestillende. Det er et par år siden han behandlede mig første gang og jeg bruger ham stadig. Som jeg siger til ham, jo mindre jeg ser ham, desto bedre arbejder han. Nogle gange tager jeg bare et servicetjek og andre ringer jeg bare, når jeg har et problem jeg ikke kan komme af med."

Fodboldspiller og anfører i Malmø FF, Dansk landsholdspiller (27.11.2020)

"Jeg har med stor succes, i flere henseender, brugt Jon som behandler til nogle af mine fysiske skader. Jeg har igennem hele mit liv været forholdsvis aktiv, og har døjet med problemer i både knæ, baglår og ankler osv. Men igennem de sidste par år har Jon behandlet mig i flere omgange, og med altid et super tilfredsstillende resultat."

Martin Thorbøll Pedersen

Golfmanager hos The Scandinavian (01.12.2020)

"Jeg har bøvlet rigtig meget med ondt i lænden og har faktisk søgt rigtig rigtig meget hjælp hos forskellige fysioterapeuter og osteopater. Ingen har rigtig kunne hjælpe mig, fordi jeg udsætter ryggen for så meget belastning, eller har gjort, da jeg spillede meget. Nu har jeg søgt til Jon, hos Klinik, som virkelig har hjulpet mig igennem et par år nu, uden smerter i lænden og i ryggen"

Magnus Baagø

Protræner hos The Scandinavian (01.12.2020)

"Jeg havde et problem med min ankel, som flere fysser ikke rigtig kunne hjælpe mig med. Og da jeg kom til Jon, så allerede efter første session, så var der kæmpe forbedring..

Jon er en pisseflink fyr, som er meget snaksagelig og virkelig virkelig dygtig til det han laver"

Joel Felix

Fodboldspiller Silkeborg I.F. (21.12.2020)

"I løbet af min karriere, der har jeg fået en del skader og jeg har fået en del overbelastninger, som har haft brug for lidt assistance og hjælp. Og jeg har også haft brug for lidt fif til min genoptræning af forskellige skader jeg har haft. Dertil har jeg brugt Jon, som arbejder som arbejder hos Klinik.dk. Og har haft super fede oplevelser med at det bare fungerer.”

Philip Carlsen

Karate udøver, 10xdanmarksmester i kumite, 5xNordisk mester, WADO Europamester, SKIF europamester, SKIF vice verdensmester (06.01.2021)

”Tilbage i 2017 da var jeg til EM i Holland, hvor jeg havde en af mine aller aller største fodboldoplevelser, men desværre sled det også ret godt på min krop og hele sæsonen efter det havde jeg problemer med mine akillessener, og var konstant inde og ude af banen. Lægerne sagde til mig, jeg skulle bare lære at leve med smerten, fordi at jeg havde spillet fodbold i så mange år som jeg havde. Men næste sommer fik jeg så anbefalet Jon, og fik så behandling hos mig, at det skulle han nok få fixet og han skulle nok få mig tilbage på banen uden smerter. Og et par måneder efter, jamen så var jeg tilbage på banen og smerterne væk. Og jeg har ikke siden mærket noget til mine akillessener.”

Line Røddik

Fodboldspiller, Lyon, FC Barcelona, Ajax og FC Nordsjælland. EM sølv med Danmark i 2017 (05.02.2021)

”I can’t recommend him highly enough. He is kind, carrying, compassionate, consistently good. I’ve been coming to him for years, and it was no honeymoon period. Alle the honeymoon periods never stopped, because the level of care he gives to every single session is amazing….. He never ever EVER, deliverers less then giving his full effort in to ever session you go there.”

Rhonwyn Carter

Psykolog og virksomhedsindehaver (25.01.2021)

“Jeg har gået til Jon med diverse skavanker siden jeg var 15-16 år gammel, hvor jeg havde kramper i læggene som jeg ikke kunne komme af med, lige meget hvilke fysioterapeuter eller læger jeg gik til. Men så gik jeg til Jon, og så fandt vi ud af at problemet, måske i virkeligheden lå et andet sted, i form af min hofte og ryg. Og så fixede vi det. Og siden da, der har der ikke sådan været et problem eller en skader, som jeg ikke har kunnet få hjælp til at løse af Jon med diverse behandlinger.”

Lærke Tingleff Søndergaard

Fodboldspiller F.C. Nordsjælland og U23 landsholdet (24.01.2021)

"Jon har magiske hænder. Han har afhjulpet mine utallige lyske- og nakkeproblemer, jeg får i forbindelse med stillesiddende arbejde og træning. Og han har reddet mig fra det, jeg troede, var en hjernerystelse, da han med enkelte ryk satte den nakkehvirvel på plads, der viste at have forskubbet sig.

 Jon er utrolig kompetent og dygtig som behandler og et enormt sødt og varmt menneske. Jeg anbefaler Jon til alle i min omgangskreds - og det vil jeg fortsat gøre!"

Cille Lewinsky

Jounalist, Året Podcast Talent 2020 (18.01.2021)

This website uses cookies. By clicking 'Accept' you agree to our use of cookies.

Accept