OM MIG
www.osteopatien.dk

JON GREGERS WARZECHA CHRISTENSEN

Autoriseret Osteopat D.O. (M.R.O.DK) & Fysioterapeut

FAMILIE - PRIVAT

Min familie består af min hustru og to skønne børn. En pige fra 2009 og en søn fra 2016.

Fritiden tilbringes sammen med venner og familie, hvor en stor del af tiden går med oplevelser med dem jeg holder af.

Vi er en aktiv familie, som ofte har en masse projekter, daglige gøremål, udflugter eller samvær med familie/venner.

Vi er en familie med god kommunikation og ærlighed, hvor alle skal trives, men samtidig have plads til individuelle behov og ønsker. Vi lever en struktureret hverdag, idet en børnefamilie skal nok altid har mange gøremål og fritidsaktiviteter.

familiefotodag-181118-11390
familiefotodag-181118-10862
familiefotodag-181118-10969
familiefotodag-181118-11587

Faglig tilgang

Min tilgang til undersøgelse og behandling af mennekser, er baseret på en mekanisk funktionel tilgang. Jeg er inspireret af Eivind Møller, chefbehandler samt medstifter Klinik.dk.

Idet den menneskelige krop er et sammenhængende system, undersøger og behandler jeg den menneskelige krop som en helhed. Kroppen er en kompleks helhed, besående af et muskulærtsystem, nervesystemet, kredsløb og organer som alle interagerer med hinanden. 

For mig er det vigtigt, at sætte mig ind i og forstå de problemstillinger jeg møder, så et krav til mig er, at vide hvordan kroppen fungerer. Jeg oplever ofte, at der hvor smerten/problemet er lokaliseret, ikke er årsagen til problemmet. Derfor fokuserer jeg på, hvordan kroppen kompenserer i henhold til problematikken og behandler årsagen til dette.  

Men herudover fokuserer jeg også på, hvordan kroppens strukutrer fungerer i henhold til et givent funktionelt niveau og de krav som stilles til dette. Uanset om der er tale om krav fra sport, arbejde, hverdag eller andre ydre faktorer.

Kroppen er én samlet funktionel enhed, bestående af mange mindre funktionelle enheder som skal fungerer optimalt.

En funktionel enhed kan beskrives som, når minimum to strukturer kan bevæge sig i relation til hinanden, og har en bestemt funktion/bevægelighed.​ Foreksempel når to knogler (et led) har en funktion, men også interaktionen mellem organer, bindevæv, muskler og andre strukturer betragtes som funktionelle enheder. 

Den eller de funktionelle enheds evne til at imødekomme de pågældende ydre krafter, er afgørende for om denne kan holde eller ej! Hvis ikke, så er det i kroppens sammenhæng ensbetydende med skade/smerter i kroppen. 

To basale krav, som skal opfyldes for at en funktionel enhed fungerer i henhold til den optimale funktion; bevægelighed og tilstrækkelig kontrol af bevægeligheden, baseret på muskelstyrke, stabilitet, koordinering mm.

Mit faglige udgangspunkt for denn tankegang, er mine kompetencer indenfor osteopati, fysioterapi og træning samt mange års erfaringen indenfor området.

Jeg stor erfaring med sportsfolk på alle niveauer; dansere, løbere, triatleter, racerkører, svømmere, golf-, håndbold- og foldbold spillere m.m lige fra eliteniveau til motionister. Men også med erhverv som skuespillere, musikere, kontormedarbejdere, foredragsholdere og håndværkere.

Jeg vil således kunne løse de enkelte udfordringer med stor kvalitet grundet min uddannelsesmæssige bagrund og erhvervserfaring.


VIGTIGE SAMARBEJDSPARTER

This website uses cookies. By clicking 'Accept' you agree to our use of cookies.

Accept